Tags Posts tagged with "Reagon Ambasada Amerikane"

Tag: Reagon Ambasada Amerikane

Reagon Ambasada Amerikane, ka një thirrje për gjyqtarët dhe prokurorët

Në një reagim zyrtar në faqen e Facebook, Ambasada shprehet se një gjyqësor i pavarur, i përgjegjshëm dhe profesional do të jetë në dobinë...