Tags Posts tagged with "Raporti BE: Lumenjtë në Shqipëri me nivelin të lartë ndotje"

Tag: Raporti BE: Lumenjtë në Shqipëri me nivelin të lartë ndotje

Raporti BE: Lumenjtë në Shqipëri me nivelin të lartë ndotje

Raportet e monitorimit të Bashkimit Europian gjetën nivele të larta të ndotjes në lumenjtë shqiptare me fosfate dhe kimikate. Analiza që u publikua nga Eurostat...