Tags Posts tagged with "Rama publikon lajmërimet e reja"

Tag: Rama publikon lajmërimet e reja

Në fundjavë do vazhdojnë kufizimet, Rama publikon lajmërimet e reja

Dhe këtë funajvë rregullat do të jenë njësoj si të tjerat. Ende nuk është moment që të çlirohemi përfudimisht nga kufizimet. Njoftimi i plotë : Nga...