Tags Posts tagged with "Qeveria jep alarmin: Kemi shumë beqarë dhe vajza të virgjëra"

Tag: Qeveria jep alarmin: Kemi shumë beqarë dhe vajza të virgjëra

Qeveria jep alarmin: Kemi shumë beqarë dhe vajza të virgjëra

Japonia ka dhënë alarmin, pasi lindjet e popullsisë së saj janë në rënie. Gjithashtu ka dhe shumë vajza të virgjëra dhe beqare, në të...