Tags Posts tagged with "që Nikola Tesla i parashikoi"

Tag: që Nikola Tesla i parashikoi

Të gjitha copëzat e botës sonë moderne, që Nikola Tesla i...

Nikola Tesla e vendos veten në Olimpin e shkencëtarëve dhe shpikësve, një nga shpikësit më të mëdhenj të të gjitha kohërave. Emigroi në USA...