Tags Posts tagged with "Pse u quajt ‘Tajvan’"

Tag: Pse u quajt ‘Tajvan’

Pse u quajt ‘Tajvan’, parku ku lindën dashuritë me turistet lindore

Nga Uvil Zajmi, Panorama   Edhe sot, njerëzit takohen po aty. Është pika më e lehtë për t’u arritur dhe më e njohura, jo vetëm për...