Tags Posts tagged with "Prokuroria sekuestron pronën e “sherrit” prej 45.000 m2 në Lalz. Ja dyshimet…"

Tag: Prokuroria sekuestron pronën e “sherrit” prej 45.000 m2 në Lalz. Ja dyshimet…

Plagosja e biznesmenit libanez, Prokuroria sekuestron pronën e “sherrit” prej 45.000...

Me kërkesë të Prokurorisë së Durrësit, gjykata ka vendosur sekuestro preventive për pasurinë nr. 152/9 dhe nr. 152/10, të cilën gjykata e Durrësit ia...