Tags Posts tagged with "programet që ofron për profesionistë në kulinarinë shqiptare. Azizaj: Synimi nuk është vetëm tregu shqiptar"

Tag: programet që ofron për profesionistë në kulinarinë shqiptare. Azizaj: Synimi nuk është vetëm tregu shqiptar

“LE MONDE Gastronomi”, programet që ofron për profesionistë në kulinarinë shqiptare....

Tregu i punës në Shqipëri, veçanërisht në fushën e turizimit dhe të shërbimit ka nevojë për njerëz të aftë, të kualifikuar, dhe të çertifikuar...