Tags Posts tagged with "Profil/ Varfëria dhe ëndrra e prerë në mes"

Tag: Profil/ Varfëria dhe ëndrra e prerë në mes

Profil/ Varfëria dhe ëndrra e prerë në mes, njihni Nardin e...

Nard Polia, 35-vjeçari nga Thethi që u vra sot në Grudë të Shkodrës ishte i njohur jo vetëm në zonën e tij, por edhe...