Tags Posts tagged with "PROFIL/Kur suksesi dhe humanizmi kanë emër të përveçëm. Ja vlerësimet dhe dekorimet e merituara për Faik Bruçin"

Tag: PROFIL/Kur suksesi dhe humanizmi kanë emër të përveçëm. Ja vlerësimet dhe dekorimet e merituara për Faik Bruçin

PROFIL/Kur suksesi dhe humanizmi kanë emër të përveçëm. Ja vlerësimet dhe...

Nga Mina HYSA   Të qenit i suksesshëm në Shqipëri është një sfidë më vete. Kjo për faktin sepse lidhet me një sërë faktorësh që nuk...