Tags Posts tagged with "Prindërit braktisin foshnjën e lindur pa këmbë"

Tag: Prindërit braktisin foshnjën e lindur pa këmbë

Prindërit braktisin foshnjën e lindur pa këmbë, por askush nuk e...

Kjo zonjë e re, e lindur pa këmbë dhe e braktisur qe në lindje,përkundër gjendjes së saj fizike, ajo e shijon sfidën e stërvitjes...