Tags Posts tagged with "Presidenca: Të gatshëm për të vendosur në dispozicion provat nga pamjet filmike dhe…."

Tag: Presidenca: Të gatshëm për të vendosur në dispozicion provat nga pamjet filmike dhe….

“Djegia e Kuvendit”, Presidenca: Të gatshëm për të vendosur në dispozicion...

  Presidenca sqaron edhe njëherë deklaratat e Presidentit të Republikës Ilir Meta për raportin e Sigurisë Kombëtare që mbante informacione për djegien e parlamentit më...