Tags Posts tagged with "precedentët në Shqipëri"

Tag: precedentët në Shqipëri

Kryeministër edhe ministër i jashtëm, precedentët në Shqipëri

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se do të jetë edhe Ministër i Jashtëm, pasi Kreu i Shtetit nuk dekretoi shkarkimin e Ditmir Bushatit dhe...