Tags Posts tagged with "por unë.."

Tag: por unë..

Historia/ Financieri: 21-vjeçaren ma caktuan për ta trajnuar, por unë..

Kësaj radhe, në rubrikën e psikologes Deidre në ‘The Sun’ vjen historia e një 38-vjeçari që punon në një kompani këshilluese për financat dhe...