Tags Posts tagged with "por të gjithë hutohen nga diçka tjetër (VIDEO)"

Tag: por të gjithë hutohen nga diçka tjetër (VIDEO)

Vajzat nxjerrin të pasmet tek Asllan Rusi, por të gjithë hutohen...

Në pallatin e sportit Asllan Rusi në Tiranë, po zhvillohet kampionati kombëtar i bodybuilding & fitness. Gjatë momentit kur disa vajza të bukura dhe seksi...