Tags Posts tagged with "por shokohet kur shikon se ç’po bën pastruesja në tarracën e shkollës (Video)"

Tag: por shokohet kur shikon se ç’po bën pastruesja në tarracën e shkollës (Video)

Del në ballkon, por shokohet kur shikon se ç’po bën pastruesja...

Nga qyteti i Durrësit ditën e sotme vjen një shqetësim nga një banor, i cili pasi është zgjuar dhe ka dalë në ballkon ka...