Tags Posts tagged with "por në të njëjtën shtëpi: Po sikur të ishte më mirë se divorci?"

Tag: por në të njëjtën shtëpi: Po sikur të ishte më mirë se divorci?

Të ndarë, por në të njëjtën shtëpi: Po sikur të ishte...

Tjetër gjë është dashuria dhe tjetër gjë është martesa. Duhej të na e kishin mësuar që në edukatën qytetare këtë gjë, por në fakt,...