Tags Posts tagged with "por në karakter dhe mirësi"

Tag: por në karakter dhe mirësi

Anna Frank: Madhështia e njeriut nuk bazohet në pasuri dhe forcë,...

Vërtetë është për tu habitur se si nuk kam hequr dorë nga të gjitha idealet e mia sepse duken shumë absurd dhe të pamundur...