Tags Posts tagged with "por godinat e para viteve ’90 dhe urat janë të rrezikuara (video)"

Tag: por godinat e para viteve ’90 dhe urat janë të rrezikuara (video)

Termetet/ Eksperti: Nuk dua të vë alarmin, por godinat e para...

Godinat e ndërtuara përpara viteve ’90 nuk janë të sigurta ndaj lëvizjeve sizmiologjike. Tragjedia e Xhenovës ka alarmuar ekspertët vendas se edhe ndërtimet e...