Tags Posts tagged with "Politikani serb: SHBA do ndërtojë bazë ushtarake në veri të Kosovës"

Tag: Politikani serb: SHBA do ndërtojë bazë ushtarake në veri të Kosovës

Politikani serb: SHBA do ndërtojë bazë ushtarake në veri të Kosovës

Presidenti i Partisë për Drejtësi dhe Pajtim ne Serbi, Muamet Zukorlic tha se ka informacione se Shtetet e Bashkuara do të krijojnë një bazë...