Tags Posts tagged with "Politikani e këngëtarja shqiptare mbeten në burg"

Tag: Politikani e këngëtarja shqiptare mbeten në burg

Politikani e këngëtarja shqiptare mbeten në burg, u kapën me 3...

Rediart Cankja dhe Shpresa S. do te qendrojnë në arrest me burg deri në tetor. Dy dite me pare në makinën me të cilën...