Tags Posts tagged with "Policia kërcen me protestuesit"

Tag: Policia kërcen me protestuesit

Policia kërcen me protestuesit, VIDEO që ka sjellë mijëra reagime në...

Protestat në Britaninë e Madhe nuk kanë fund dhe ditët e fundit mijëra aktivistë janë në protestë në rrugët e Anglisë duke kërkuar ligje...