Tags Posts tagged with "polici po i hap rrugën X”"

Tag: polici po i hap rrugën X”

“Hajde hajde si ka vajt puna, polici po i hap rrugën...

Kryeministri Edi Rama ka mbetur i njëjti në sytë e Arta Dadës. Karriera politike nuk e ka ndryshuar dhe këtë e sheh edhe sot...