Tags Posts tagged with "Pogradecarja tregon historinë tronditëse: Mendova t’i jap fund jetës dhe e bëra"

Tag: Pogradecarja tregon historinë tronditëse: Mendova t’i jap fund jetës dhe e bëra

Pogradecarja tregon historinë tronditëse: Mendova t’i jap fund jetës dhe e...

Përpara disa kohësh Denada ka tentuar t’i japë fund jetës duke mos patur mundësi zgjedhje për problemin e saj. Megjithëse e ka kuptuar gabimin...