Tags Posts tagged with "plumbat e zunë në këmbë. Zeqir Mekati në luftë kundër grekëve"

Tag: plumbat e zunë në këmbë. Zeqir Mekati në luftë kundër grekëve

Konflikti babë e bir/ Plagosja në Podgoricë, plumbat e zunë në...

Në emisionin Autokton të gazetares Anila Ahmataj u trajtuan ngjarjet historike të vitit 1852.Krerët shqiptar të internuar pranë Sirisë dhe ndryshimet luftarake në brezat...