Tags Posts tagged with "Plasi! Flori Mumajesi i kthehet Sabri Fejzullahut: “Pse kapesh me mua?”"

Tag: Plasi! Flori Mumajesi i kthehet Sabri Fejzullahut: “Pse kapesh me mua?”

Plasi! Flori Mumajesi i kthehet Sabri Fejzullahut: “Pse kapesh me mua?”

  Nuk do ta kishim imagjinuar ndonjëherë më parë që një përplasje e tillë do të ndodhte, por ja ku jemi! Sabri Fejzullahu dhe Flori...