Tags Posts tagged with "Plagosja e biznesmenit libanez"

Tag: Plagosja e biznesmenit libanez

Plagosja e biznesmenit libanez, Prokuroria sekuestron pronën e “sherrit” prej 45.000...

Me kërkesë të Prokurorisë së Durrësit, gjykata ka vendosur sekuestro preventive për pasurinë nr. 152/9 dhe nr. 152/10, të cilën gjykata e Durrësit ia...