Tags Posts tagged with "përse janë deputetë?!!"

Tag: përse janë deputetë?!!

Studimi/ Të rinj dhe të pasur por “memecë” në parlament, përse...

Një pjesë e konsiderueshme e deputetëve të rinj të parlamentit shqiptar janë edhe shumë të pasur, përkundrejt partive të tyre të varfëra. Studimi i...