Tags Posts tagged with "Përkeqësimi i motit"

Tag: Përkeqësimi i motit

Përkeqësimi i motit, pezullohen lundimet e trageteve nga Durrësi dhe Vlora

Për shkak të motit të keq, nesër pezullohen lundrimet e trageteve në të dy anët e Adriatikut për linjat Durrës-Bari-Durrës dhe Vlorë-Brindizi-Vlorë. Drejtoria e Përgjithshme...