Tags Posts tagged with "përfundon endacake në Paris"

Tag: përfundon endacake në Paris

Nga modele e suksesshme kërkon azil në Francë, përfundon endacake në...

Trupi i saj perfekt, mund ti kushtonte jetën, kështu Negzzia (pseudonim i zgjedhur prej saj për tu mbrojtur), vendosi që të braktisë Iranin dhe...