Tags Posts tagged with "Për kë i ofroi 100.000 euro Kallashi?!"

Tag: Për kë i ofroi 100.000 euro Kallashi?!

Për kë i ofroi 100.000 euro Kallashi?!

Komentohet jashtëzakonisht shumë për format e saj bombastike dhe mënyrën e jetesës. Por, figurën kontraverse të Kallashit gjithmonë e kanë shoqëruar edhe thashethemet e ndryshme...