Tags Posts tagged with "Për ju që e humbët"

Tag: Për ju që e humbët

Për ju që e humbët, kjo është performanca e ‘zjarrtë’ e...

  Robbie Williams dhe Aida Garifullina kanë hapur Kampionatin Botëror “Rusi 2018”. E padyshim nuk kishte si të mungonte një atmosferë e ‘zjarrtë’ nën performancën...