Tags Posts tagged with "PËR ATA QË MALLKUAN DHE HEROIZUAN AGIM HUSHIN/ Nga Astrit Patozi"

Tag: PËR ATA QË MALLKUAN DHE HEROIZUAN AGIM HUSHIN/ Nga Astrit Patozi

PËR ATA QË MALLKUAN DHE HEROIZUAN AGIM HUSHIN/ Nga Astrit Patozi

Agim Hushin e njoh që kur isha femijë, ndaj nuk dua të flas për të, se do të më konsiderohej konflikt interesi. Por më...