Tags Posts tagged with "Pas gafave në lexim deputetja reagon me shkrim"

Tag: Pas gafave në lexim deputetja reagon me shkrim

Pas gafave në lexim deputetja reagon me shkrim, por prapë me...

Deputetja Majlinda Halilaj shkaktoi reagime të shumta ditën e djeshme pas fjalimit të saj të lexuar keq në Kuvend. Me fjali të copëtuara dhe...