Tags Posts tagged with "pas 12 ditë pritje dhe atë të Kristaqit me Edi Ramën"

Tag: pas 12 ditë pritje dhe atë të Kristaqit me Edi Ramën

Rrëfehet fotografi: Si e bëra foton e fundit të Enverit, pas...

Fotografi i mirenjohur Petrit Kumi, ne nje rrefim per rrugetimin e tij si fotograf, kontributin e tij te gjate tek revista Ylli, bashkepunimin e...