Tags Posts tagged with "“Paqja"

Tag: “Paqja

“Paqja, Siguria dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor” Klubi I Podgorices...

“Paqja, Siguria dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor”, ishte tema e konferencaën e lidershipit i organizuar nga Klubi i Podgoricës dhe Këshilli i Lartë...