Tags Posts tagged with "Pak mendime të tërthorta pse shqiptarët nuk mbushin sheshet e protestës! Nga Arian Galdini"

Tag: Pak mendime të tërthorta pse shqiptarët nuk mbushin sheshet e protestës! Nga Arian Galdini

Pak mendime të tërthorta pse shqiptarët nuk mbushin sheshet e protestës!...

Pak mendime të tërthorta pse shqiptarët nuk mbushin sheshet e protestës! Le tia nisim me pyetjen se përse 'risia' nuk inkurajohet dhe nuk gjen...