Tags Posts tagged with "NY Times: E diela e 30 qershorit"

Tag: NY Times: E diela e 30 qershorit

NY Times: E diela e 30 qershorit, testi i demokracisë për...

Mediat e huaja duket se kanë kthyer të gjithë vëmendjen tek Shqipëria dhe gjithçka çfarë nënkupton stabiliteti politik dhe ekonomik i saj për vendin...