Tags Posts tagged with "Nusja zgjedh si shoqëruese nderi në dasmë katër gjyshet"

Tag: Nusja zgjedh si shoqëruese nderi në dasmë katër gjyshet

Nusja zgjedh si shoqëruese nderi në dasmë katër gjyshet

Një nuse u kërkoi katër gjysheve të saj dhe bashkëshortit të visheshin njësoj e madje edhe të mbanin kostume me lule për të në...