Tags Posts tagged with "Nuk ka ngrënë kurrë ushqim në jetën e tij"

Tag: Nuk ka ngrënë kurrë ushqim në jetën e tij

Nuk ka ngrënë kurrë ushqim në jetën e tij, rasti i...

  Kur Todd dhe Carrie Bramlee, një çift prindërish të rinj nga Ohio, u bënë prindër për herë të parë në 2014-n kishin shumë ëndrra...