Tags Posts tagged with "nuk duhet të lidhen kurrë bashkë"

Tag: nuk duhet të lidhen kurrë bashkë

Këto shenja horoskopi bëjnë ‘xing’, nuk duhet të lidhen kurrë bashkë

Dashi, kurrë me një Gaforre   Të lindurit në shenjën e Dashit janë shumë të vështirë dhe nuk dinë një mënyrë tjetër për të shprehur atë...