Tags Posts tagged with "Njihuni me Konçitën shqiptare"

Tag: Njihuni me Konçitën shqiptare

Njihuni me Konçitën shqiptare, mashkulli që rri si femër (Foto)

Konçita është këngëtari transeksual që disa vite më parë fitoi Eurovizionin dhe u tmerrësisht i famshëm edhe falë pamjes së ti. Ai është mashkull...