Tags Posts tagged with "njihni Nardin e Thethit"

Tag: njihni Nardin e Thethit

Profil/ Varfëria dhe ëndrra e prerë në mes, njihni Nardin e...

Nard Polia, 35-vjeçari nga Thethi që u vra sot në Grudë të Shkodrës ishte i njohur jo vetëm në zonën e tij, por edhe...