Tags Posts tagged with "Një xhami në Prishtinë"

Tag: Një xhami në Prishtinë

Një xhami në Prishtinë, vatër e drogës dhe prostitucionit

Një xhami në Prishtinë është bërë vatër e prostitucionit dhe drogës. Kështu ka thënë përfaqësuesi i imamëve të Prishtinës, Idriz Gjigolli, në takimin të ministrit...