Tags Posts tagged with "një tornado letrare nga Leonard Veizi"

Tag: një tornado letrare nga Leonard Veizi

“Rrënimi”, një tornado letrare nga Leonard Veizi

Mund të konsiderohet dhe si një tornado letrare. Shkrimtari i njohur Leonard Veizi, 3 vjet pas suksesit të romanit “Lora” këtë herë vjen me...