Tags Posts tagged with "një natë u futa në krevatin e tij dhe pastaj…"

Tag: një natë u futa në krevatin e tij dhe pastaj…

Rrëfimi, një natë u futa në krevatin e tij dhe pastaj…

Mediat kanë ekspozuar një sekretare, e cila ishte shprehur se “unë i bëj gjëra ditën shefit, ai më bën gjëra natën”. Gruaja kishte hapur...

Rrëfimi, një natë u futa në krevatin e tij dhe pastaj…

Mediat kanë ekspozuar një sekretare, e cila ishte shprehur se “unë i bëj gjëra ditën shefit, ai më bën gjëra natën”. Gruaja kishte hapur...