Tags Posts tagged with "një jetë e jashtëzakonshme në shërbim të vendit"

Tag: një jetë e jashtëzakonshme në shërbim të vendit

John McCain, një jetë e jashtëzakonshme në shërbim të vendit

Amerika humbi një burrë shteti të nderuar, një patriot krenar dhe një luftëtar që sakrifikoi veten. Senatori John McCain vdiq sot në moshën 81-vjeçare,...