Tags Posts tagged with "një grua e vjetër në moshë iu afrua dhe e pyeti ‘më fali"

Tag: një grua e vjetër në moshë iu afrua dhe e pyeti ‘më fali

“Në ‘91, në aeroportin e Bolonjës, një grua e vjetër në...

Kur merr me hy në Skuraj dhe e kapërcen përruen e Urdhazës, fillon ngjitja malore, nëpër kodrën që quhet e Lekbibajve. Kalon me radhë...