Tags Posts tagged with "nis udhëtimin avioni më i madh në botë [FOTO]"

Tag: nis udhëtimin avioni më i madh në botë [FOTO]

Kaliforni, nis udhëtimin avioni më i madh në botë [FOTO]

Në Kaliforni ka nisur fluturimin avioni më i madh në botë. Ai është gjigand, përbëhet nga 6 motorë dhe ka krahët më të mëdhenj të...