Tags Posts tagged with "Nis rrugëtimin projektligji për rininë"

Tag: Nis rrugëtimin projektligji për rininë

Nis rrugëtimin projektligji për rininë

Të rinjtë e Shqipërisë për herë të parë do të kenë një ligj të dedikuar plotësisht për ta. Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë...